EFFEKTIV OG NATURLIG FLEKKFJERNING

Ta vare på tingene dine ved å enkelt, effektivt og naturlig fjerne alle flekker – med en mild sitronduft. Våre produkter er helt fri for skadelige kjemikalier og andre stoffer som er dårlige for deg og miljøet. De er både dermatologisk testet og miljøsertifisert.

Prøv vår originale Sitronsåpe som fjerner flekker fra alle materialer, inkludert ull og selv gamle og vanskelige flekker som rødvin, fett, blåbær og tomat, for å nevne noen. For alt du ikke kan vaske i maskin, som for eksempel sofa, teppe eller plagg som trenger en mer skånsom behandling, anbefaler vi Sitronrens. Den fjerner raskt og enkelt flekkene fra disse materialene.

Ikke bare vil produktene våre hjelpe deg å holde tekstilene dine rene og pene, men de vil også bidra til å bevare miljøet og deg. Bestill her for å oppleve den fantastiske effekten av våre naturlige og effektive produkter.

SJEKK UT FLEKKGUIDEN

Vi har testet våre produkter på en hel rekke av flekker. Her finner du tips og råd om flekker av rødvin, fett, kvae og maling og mange andre.

KONTAKT

PÅMELDING NYHETSBREV

Få 15% rabatt på første bestilling

* obligatorisk

Du får en e-post med rabattkode ved påmelding

© All rights reserved På Stell AS, Norway VAT 964624046 NO