Slik fjerner du enkelt og effektivt flekker av sminke

Opplever du flekker og misfarging på klærne dine etter påføring av sminke? Prøv Sitronsåpe! Sitronsåpe er en effektiv løsning for å fjerne flekker av foundation, mascara, leppestift og annen sminke, og gir deg enkel og rask fjerning av disse irriterende flekkene.


Bli kvitt de vanligste flekkene:

Sminkeflekker på klærne? Få dem enkelt bort med Sitronsåpe – uten kjemikalier! Sminke, som er en kombinasjon av farge og fett, kan være vanskelig å unngå, men med vår løsning er det enkelt å fjerne dem.

Enten det er brune flekker på en hvit skjorte, leppestift og maskara som har farget av ved et uhell, brunkrem som har farget av på et håndkle eller foundation i kragen på yndlingsjakken. Og hvis uhellet skjer på en lys sofa, har vi effektive løsninger for å fjerne flekkene der også. Se under for en stressfri løsning på sminkeflekker:


Slik fjerner du sminke fra plagg som kan vaskes i maskin

  1. Legg plagget i varmt vann, for ull – bruk lunkent vann
  2. Gni med Sitronsåpe til flekken er borte
  3. Er det en gammel flekk eller en ekstra vanskelig flekk – la plagget ligge et par timer så såpen får virke. Om vannet blir farget – skift vann og gni på nytt med Sitronsåpe.
  4. Skyll plagget om flekken er borte og plagget ellers er rent
  5. Om ikke flekken er helt borte – legg plagget i maskinen uten å skylle vekk såpen og vask på vanlig måte i maskin med Tøyvask eller Sitronvask.

Slik fjerner du sminke fra ikke-vaskbare plagg eller interiør

Det er ikke til å unngå at sminken smitter av på blusekragen, kåpen, dunjakken eller skinnjakken. Er du maks uheldig kommer du borti ullgenseren eller det nye skjerfet i kashmir. Sitronsåpe fjerner flekkene på alle slags tekstiler, også de fineste ullkvaliteter. 

  1. Spray på flekken med Sitronrens. Det er ikke så mye skum som skal til.
  2. Gni skummet inn på flekken.
  3. Tørk av alle såperester med en våt klut med en gang etter påføring eller skyll dersom det er mulig. 
  4. Gjenta om nødvendig.

Tips! Har du fått foundation på kragen på en semsket skinnjakke? Massér inn skum av Sitronsåpe, la tørke – deretter børster du jakken med en ren skobørste eller lignende.


Sitronsåpen er også perfekt til å vaske sminkekostene dine!

De naturlige oljene i såpen er skånsomme mot håret i kostene og bevarer både mykhet og fibrene i dem. Slik at du både får dem rene og fri for skitt og bakterier, i tillegg til å ta vare på både sminkekostene og huden din.

Se hvordan i videoen her!

Flekkfjerning

Det du trenger for å ha en flekkfri hverdag med lave skuldre

Les mer

Klesvask

Naturlig og effektiv klesvask som tar vare på klærne dine

Les mer

Rengjøring

Rengjør hjemmet uten frykt for skadelige kjemikalier

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på første ordre.

Navn(Påkrevd)