Om oss

På Stell er et norsk varemerke som tilbyr produkter som virkelig virker uten at det går på bekostning av deg som bruker det eller miljøet. Du finner På Stells produkter over hele Norge, i barnebutikker, mote, apotek, interiør og jernvare. Finn din nærmeste forhandler her

Ta vare på tingene dine – ta vare på naturen.


Vår historie

På Stell er et lite familie-firma som er drevet av stort engasjement for kombinasjonen bærekraft og funksjon. Vi tror på at små forskjeller kan utgjøre en hel del i den store sammenhengen og jobber hver eneste dag med å hjelpe og inspirere deg til å ta godt vare på det du har så det varer lenger.

Vi har fjernet flekker siden 1994, da Kirsten (mor) startet Miljøbaby AS, en bedrift som startet med å levere tøybleier og samle den inn igjen – et slags bærekraftig bleieabonnement! Og allerede da kom Sitronsåpen til verden for å løse problemet med den mest utfordrende flekken, nemlig babyavføring. Og det var viktig at den fjernet flekker helt uten skadelige kjemikalier og var skånsom for sart barnehud.

Det tok ikke lang tid før Sitronsåpen var etterspurt i alle landets barnebutikker og elsket av alle småbarnsforeldre som fort oppdaget av den enkelt fjerner alle de vanskelige flekkene som tran, blåbær, blod, grønske og mye mer. Og fortsatt oppdages magien i nye hjem hver eneste dag.

Siden har vi, basert på samme konseptet, utviklet en rekke nye produkter med det samme utgangspunktet – effektivt og samtidig helt skånsomt for hud og miljø.

Vi er opptatt av transparens og er sertifisert av en tredjepart slik at du kan være sikker på at å velge På Stell er et godt valg for deg, og et godt valg for miljøet.

Norsk produksjon

For et år siden bestemte vi oss for å flytte produksjonen hjem til Norge. Såperiet AS ble startet, og nå er vi i gang med egen såpefabrikk!

Det gjør at vi sikrer enda bedre produkter med full kontroll med alt fra råvare til ferdig produkt hjemme hos deg.

Miljøsertifisert

skånsomt

naturlig

Ta kontakt med oss

+47 917 21 503

PÅ STELL AS

Holtegata 41
0355 Oslo

post@paastell.no

Navn(Påkrevd)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på første ordre.

Navn(Påkrevd)