NATURLIG RENGJØRING

Få alt på stell med et mindre antall produkter helt fri for skadelige kjemikalier.

Felles for våre produkter er at de alle i tillegg til å være svært effektive og gjør skinnende rent også er laget av kun naturlige ingrediense, biologisk nedbrytbare, har en mild og behagelig duft av sitron, er dermatologisk testet for sensitiv hud og er miljøsertifisert.

SITRONVASK

Sitronvask er vaskemiddelet du kan vaske alt av klær med, men som også er perfekt til rengjøring av hjemmet. Bland en spiseskje i en bøtte med varmt vann, så har du et utmerket vaskevann, som avgir en naturlig duft av sitron. Den har i tillegg til å gjøre rent en viss antibakteriologisk effekt, noe som kommer godt med når du vasker kjøkken, kjøleskap, bad o.l. På grunn av de økologiske oljene er den utmerket til vask av alle typer parkett og tregulv, fordi oljene vil pleie treverket i gulvet.

SITRONSKRUBB

Sitronskrubben som rengjør og polerer alle harde overflater som fliser, fuger, dusjvegg, ovn, koketopp, plastmøbler, barnevogn etc..  
I tillegg til at det blir helt rent, er det ingen giftsky å puste inn for den som rengjør, og ingen skadelige kjemikalier som renner videre i sluket og ut i naturen. Som alle andre av På Stells produkter er alle biologisk nedbrytbare og skånsom mot den som utfører rengjøringen.

RENGJØRINGSPAKKEN

Vi har samlet alle produktene du trenger for å få rengjøringen på stell. Den inkluderer Sitronvask, Sitronskrubb, 2 Universal Svamp og en ekslusiv Superklut som er utmerket til rengjøring (og kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen). 

Rengjør helt rent – helt naturlig 🙂

VASKETIPS

KONTAKT

PÅMELDING NYHETSBREV

Få 15% rabatt på første bestilling

Navn(Påkrevd)

Du får en e-post med rabattkode ved påmelding

© All rights reserved På Stell AS, Norway VAT 964624046 NO

Få 15% rabatt på første ordre

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.