Slik fjerner du rødvinsflekker raskt og enkelt

Er du bekymret for rødvinsflekker på klærne? Ikke bekymre deg! Med sitronsåpe kan du fjerne disse flekkene effektivt, skånsomt og på en miljøvennlig måte. Les videre for å lære mer om hvordan du kan kvitte deg med rødvinsflekker uten å skade klærne eller miljøet.

Fjern rødvinsflekker

Har du vært redd for å nyte et glass rødvin i en lys sofa eller på en dyr kjole? Slapp av, det er ikke så vanskelig å fjerne flekkene som du tror! Ikke la frykten for rødvinsflekker hindre deg i å nyte et glass vin. Med Sitronsåpe eller Sitronrens i huset kan du slappe av og vite at du har en effektiv og miljøvennlig løsning for å fjerne flekker når uhellet først er ute.


Prøv Sitronsåpe eller Sitronrens – helt naturlige og miljøvennlige flekkfjernere som fungerer på alle typer stoffer, selv om flekkene har satt seg fast. Og det beste av alt – du kan ta vare på tingene dine og samtidig ta vare på miljøet.


Husk– når du bruker Sitronsåpe eller Sitronrens, vil flekken først bli grønn før den forsvinner. Dette betyr at såpen virker, og er helt normalt!


Slik fjerner du flekkene fra plaggene dine

  1. Legg plagget i varmt vann, for ull – bruk lunkent vann
  2. Gni med Sitronsåpe til flekken er borte
  3. Er det en gammel flekk eller en ekstra vanskelig flekk – la plagget ligge et par timer så såpen får virke. 
  4. Skyll plagget om flekken er borte og plagget ellers er rent
  5. Om ikke flekken er helt borte – legg plagget i maskinen uten å skylle vekk såpen og vask på vanlig måte i maskin med Sitronvask.

Slik fjerner du flekkene fra sofaen og teppet

  1. Tørk opp det du kan av fuktighet med kjøkkenpapir.
  2. Spray på flekken med Sitronrens
  3. Gni skummet inn i flekken.
  4. Gni med en våt klut med en gang etter påføring. Sørg for at alle såperester går av. Gni gjerne i området utenfor flekken også for å unngå skjolder.
  5. Gjenta prosessen om nødvendig.

Flekkfjerning

Det du trenger for å ha en flekkfri hverdag med lave skuldre

Les mer

Klesvask

Naturlig og effektiv klesvask som tar vare på klærne dine

Les mer

Rengjøring

Rengjør hjemmet uten frykt for skadelige kjemikalier

Les mer