KLÆR

ULL

Fjern flekker og vask ull på riktig måte

Ull er et naturmateriale fra sau og flere andre dyr, og det er de fine isolerende hårfibrene fra pelsen som benyttes.

Ullfibrene tåler ikke den samme røffe behandlingen som bomull, så du skal bare gni forsiktig på flekkene med Sitronsåpe. For spesielt sarte kvaliteter som kashmir og alpakka eller ikke-vaskbare ullplagg, anbefaler vi å bruke Sitronrens.

SLIK FJERNER DU FLEKKENE PÅ ULL

VANLIG ULL

Sitronsåpe er effektiv og skånsom for ullplaggene dine. Legg plagget i lunkent vann og gni forsiktig med såpen på flekkene. Hvis flekken er vanskelig å fjerne – la plagget bli liggende i vann etter at du har gnidd inn såpen.

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronsåpe

FIN ULL

Flekker på fin ull som kashmir eller alpakka kan du fjerne med Sitronrens. Massér inn skum på flekken og skyll eller tørk av all såpe med en våt klut med en gang samtidig som du gnir lett på flekken.
Gjenta om nødvendig.

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronrens

SLIK VASKER DU ULL

VANLIG ULL

Vask plagget i maskinen sammen med andre ullplagg på ullprogram 30-40 grader med Ullvask. Alle plagg som inneholder ull skal vaskes som ull. Ikke fyll maskinen for full når du vasker ull – den trenger mer plass enn andre tekstiler. Eventuelle flekker forbehandles med Sitronsåpe.

FIN ULL

Vask fin ull på ullprogram eller håndvask-program 30 grader i maskinen med Ullvask – det er mer skånsomt enn vanlig håndvask. Se gjerne vår Ullguide for mer informasjon om ull. Eventuelle flekker forbehandles med Sitronrens eller skum av Sitronsåpe.

Tips! Se hva vaskesymbolene betyr.

KONTAKT

PÅMELDING NYHETSBREV

Få 15% rabatt på første bestilling

Navn(Påkrevd)

Du får en e-post med rabattkode ved påmelding

© All rights reserved På Stell AS, Norway VAT 964624046 NO

Få 15% rabatt på første ordre

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.