Slik vasker du og fjerner flekker fra treningstøy

Det er fort gjort å få flekker på treningstøyet, enten det er grønske fra fotballbanen, sølesprut fra sykkelturen eller kanskje blod etter et fall. Sitronsåpe fjerner enkelt flekkene på alt av treningstøy, enten det er laget av polyester, bambus, ull eller andre materialer. 


Slik vasker du treningstøyet

Vi anbefaler å vaske alt treningstøy med Sitronvask, som er laget av naturlige oljer, vasker rent, er samtidig mykgjørende og har en antistatisk effekt. Sjekk vaskeanvisningen i plagget for temperatur og program. Syntetisk treningstøy bør ikke tørkes i tørketrommel da det ellers kan bli unødvendig statisk.

For å unngå svette- eller sur lukt anbefaler vi at du ikke etterlater brukt og svett treningstøy i gymbagen. Heng det opp til tørk inntil du kan vaske det. Ikke bruk tøymykner da det kan forårsake vond lukt, og kan medføre at tekniske materialer reduserer funksjonaliteten. 

Slik fjerner du flekkene

Legg plagget i så varmt vann som materialet tåler, og gni med flekkfjernersåpen før du skyller eller vasker plagget i maskinen med Sitronvask eller Tøyvask.

Sitter flekken godt kan du la plagget bli liggende i vannet en stund – over natten for ekstra lang virketid. Gni gjerne av og til litt ekstra på flekkene. Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på første ordre.

Navn(Påkrevd)