FRITID

TRENING

SLIK FJERNER DU FLEKKENE PÅ TRENINGSTØYET

Det er fort gjort å få flekker på treningstøyet, enten det er grønske fra fotballbanen, sølesprut fra sykkelturen eller kanskje blod etter et fall. Sitronsåpe fjerner enkelt flekkene på alt av treningstøy, enten det er laget av polyester, bambus, ull eller andre materialer. 

Legg plagget i så varmt vann som materialet tåler, og gni med flekkfjernersåpen før du skyller eller vasker plagget i maskinen med Sitronvask. Sitter flekken godt kan du la plagget bli liggende i vannet en stund – over natten for ekstra lang virketid. Gni gjerne av og til litt ekstra på flekkene. 

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronsåpe

SLIK VASKER DU TRENINGSTØYET

Vi anbefaler å vaske alt treningstøy med Sitronvask, som er laget av naturlige oljer, vasker rent, er samtidig mykgjørende og har en antistatisk effekt. Sjekk vaskeanvisningen i plagget for temperatur og program. Syntetisk treningstøy bør ikke tørkes i tørketrommel da det ellers kan bli unødvendig statisk.

For å unngå svette- eller sur lukt anbefaler vi at du ikke etterlater brukt og svett treningstøy i gymbagen. Heng det opp til tørk inntil du kan vaske det. Ikke bruk tøymykner da det kan forårsake vond lukt, og kan medføre at tekniske materialer reduserer funksjonaliteten. 

Dersom du likevel får sur lukt i treningstøyet, anbefaler vi at du vasker det på 60 grader. Da drepes de bakteriene som lager den sure lukten. Gjør det av og til om du plages med surt treningstøy. For treningstøy av ull anbefaler vi ikke 60 grader, men at du legger tøyet i vann og gnir det godt inn med Sitronsåpe før du vasker det i maskinen.

Tips! Se hva vaskesymbolene betyr.

KONTAKT

PÅMELDING NYHETSBREV

Få 15% rabatt på første bestilling

Navn(Påkrevd)

Du får en e-post med rabattkode ved påmelding

© All rights reserved På Stell AS, Norway VAT 964624046 NO

Få 15% rabatt på første ordre

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.