Slik holder du kjøkkenet ditt naturlig rent

Vi hjelper deg å rengjøre kjøkkenet så enkelt og miljøvennlig som mulig slik at du kan opprettholde et rent og hygienisk miljø på et av de travleste stedene i hjemmet. 


Generell rengjøring av kjøkkenet

Kjøkkenet et rommet i huset som oftest blir skittent og grisete. Med vår Universalspray er det enkelt å holde det rent. Du kan bruke den i den daglige kjøkkenrengjøringen uten å etterlate spor av skadelige kjemikalier samtidig som det dufter naturlig rent av sitron.

Den har en antibakteriell effekt og er kan i tillegg brukes på glass. Overflater som kjøkkenbenken, oppvaskkummen, kjøkkenfrontene og gulvet blir alle takknemlig med litt unviersalspray.

For de litt tøffere jobbene er det Sitronskrubb som gjelder! Den rengjør enkelt ildfaste former, koketoppen, stekeovnen og kjøkkenfrontene helt uten skadelige kjemikalier.

For et miljøvennlig alternativ til oppvaskmiddel anbefaler vi å ha Sitronsåpen liggende ved vasken på kjøkkenet. Gni oppvaskkosten på Sitronsåpen og bruk samtidig såpen til håndoppvask. Oppvasken blir skinnende ren og hendene myke.


Rengjøring av stekeovnen

Med Sitronskrubb og Universalsvampen er du godt skodd for kjøkkenets versting, og du kan fjerne fastbrente mastrester og fett fra stekeovnen uten å bruke sterke skadelige kjemikalier.

  1. Ta ut skinnene på hver side av stekeovnen og vask dem for seg.
  2. Finn noe å skrape vekk det overliggende brente rester med noe som ikke kan ripe emaljen i ovnen, som f.eks en plassleiv.
  3. Fukt svampen og påfør Sitronskrubb på den grove siden. Skrubb så godt over alle flater. 
  4. Tørk av med den absorberende delen av svampen.

Rengjøring av kjøkkenfronter

Kjøkkenfronter er ofte utsatt for søl, fett og flekker som kan akkumuleres over tid. Her er noen enkle trinn for å holde dem skinnende og pene:


Rengjøring av keramisk koketopp

Bruker du Sitronskrubb så blir du kvitt fastbrente merker på koketoppen helt uten riper, og helt uten skadelige kjemikalier 🙂

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på første ordre.

Navn(Påkrevd)