HJEM

KJØKKEN

SLIK FÅR DU DET RENT PÅ KJØKKENET

Sitronskrubb og Sitronsåpe bør ha en fast plass ved vasken på kjøkkenet. Begge produktene har en antibakteriologisk effekt, såpen er dermatologisk testet og begge gjør grundig rent. Gni oppvaskkosten på Sitronsåpen og bruk såpen til håndoppvask. Oppvasken blir skinnende ren og hendene myke. Vri opp kluten i oppvaskvannet etterpå og vask av benkene. Vi anbefaler at du oppbevarer Sitronsåpen på den praktiske Såpeholderen i bambus.

Sitronskrubben er et must til rengjøring av blant annet ildfaste former, keramisk koketopp, kjøkkenviften, stekeovner, ovnsdører og kjøkkenvasken. Bruk Sitronskrubben sammen med Universal svamp. Den har en myk del laget av cellulose og en litt grovere del laget av kokosnøttskall. 

 

Er det lenge siden du har rengjort inni stekeovnen? Da anbefaler vi at du bruker kokosdelen av Universal svamp, fukter den og gnir inn Sitronskrubb i hele ovnen. La dette virke i et par timer eller over natten om nødvendig for å løsne fastbrent fett. Ta så en ny runde med Sitronskrubb og Universal svamp. Gni og vask ut all skitt og du får en skinnende ren ovn. Bruk eventuelt en ovnsskrape om det fortsatt er noe som sitter igjen.

Tips! Har du fått farge eller lukt på hendene etter fisk, hvitløk eller chili? Vask hendene med Sitronsåpe og de blir både rene og myke!