Slik vasker du og fjerner flekker fra gulv

Gulvet trenger ikke så ofte en skikkelig vask, men en gang i mellom er det greit å få gått over. En del flekker kan også sette seg, som lim fra møbelknotter, malingsrester og andre ting som søles i hverdagen. Her er våre gulvtips!


Slik vasker du gulvet

Du kan vaske alle gulv med Sitronvask, også tregulv som er oljet, lutet, såpebehandlet eller malt. De naturlige oljene Sitronvask er laget av pleier tregulvet i tillegg til å gjøre det rent med en frisk duft av sitron! Du kan også gå over med Universalspray for en raskere variant av gulvvasken.

Gulv av lakket tre og laminat skal helst kun støvsuges eller tørrmoppes. Eventuelt kan du tørke over gulvet med en fuktig klut godt oppvridd i Sitronvaskvann slik at du får vekk flekker og skitt. Sitronvask er nøytralt og dermed et godt alternativ når du først må ta en vask.

Slik fjerner du flekkene

Har du sølt noe som krever ekstra behandling, for eksempel rødvin, fett eller maling, anbefaler vi å fjerne flekkene med den mykeste delen av vår Universal Svamp og Sitronsåpe før du vasker gulvet med Sitronvask.

For gulv som ikke er av tre, anbefaler vi å fjerne flekker med Sitronskrubb.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på første ordre.

Navn(Påkrevd)