Naturlig rengjøring av badet

Et rent og hygienisk baderom er avgjørende for trivsel og helse. I denne guiden deler vi enkle og praktiske tips for å opprettholde et friskt og hygienisk baderom på en miljøvennlig måte. Enkelt og effektivt.


Generell rengjøring av badet

For den daglige rengjøringen av generelle flater som vasker, benkeplater og annet inventar, anbefaler vi å bruke Universalspray. Dette produktet er ideelt for bruk på ulike overflater og er formulert uten giftige stoffer, noe som gjør det trygt og miljøvennlig.

Universalsprayen vasker effektivt og har en antibakteriell effekt som bidrar til å holde baderommet ditt rent og hygienisk. Med sin naturlig friske sitronduft etterlater den også baderommet med en behagelig aroma.

For de mer utfordrende oppgavene som rengjøring av fliser og andre harde overflater, anbefaler vi å bruke Sitronskrubb og svamp. Denne effektive, men skånsomme skrubben fjerner effektivt smuss, kalkavleiringer og såperester fra fliser og fuger. Sammen med vår universal svamp gir Sitronskrubb deg muligheten til å takle selv de tøffeste jobbene med så enkelt som mulig.

Ved å kombinere disse produktene i din generelle baderomsrengjøring, kan du oppnå en effektiv rengjøring som vil holde baderommet ditt rent, friskt og innbydende.


Rengjøring av dusjen

Dusjdører og fliser får du enkelt rent med Sitronskrubb som er helt rå på å fjerne kalk, selv uten skadelige eller sterke kjemikalier. Du gjør følgende:

  1. Spyl over dusjen med varmt vann.
  2. Fukt svampen og påfør Sitronskrubb.
  3. Gni godt over dusjdørene og flisene.
  4. Spyl av mens du gnir skittet og såperestene vekk med svampen.

Vaskehack

Har du Sitronsåpen ved vasken på badet, så er det enkelt å gå over flekker før du vasker dem i maskin. Så redder du mange plagg! I tillegg er den dermatologisk testet og utmerket til håndvask.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på første ordre.

Navn(Påkrevd)