BÅT

SKROG

SKROG OG DEKK

De fleste vaskemidler i båt ender ut i sjøen og havet til slutt – alle våre produkter er laget av naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbare som gjør at du kan med god samvittighet ta vare på både båten, havet og miljøet. Sitronskrubb er utmerket til båten og er spesielt utviklet for å fjerne vanskelige flekker og skitt samtidig som den etterlater en skinnende ren og polert overflate uten å ripe. Og har du med deg Sitronsåpe og Sitronvask på båtturen har du alt du trenger til både klesvask, oppvask, flekkfjerning og generell rengjøring over og under le!

Med Sitronskrubb kan du enkelt holde både skrog og dekk av plast og aluminium rent og flekkfritt. I tillegg til å vaske skinnende rent, gir den også en polert overflate uten å ripe. Sitronskrubb er kun laget av naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar, det vil si at du ikke bare tar vare på båten, men også havet og miljøet når du spyler over og vasker.

SLIK GJØR DU DET

– Påfør Sitronskrubb med en fuktig svamp

– Gni godt og la virke for ekstra effekt

– Spyl, skyll eller tørk av med vann

For trebåter og teakdekk anbefaler vi å vaske med Sitronvask i stedet, da de naturlige oljene tar vare på det naturlige treverket og ikke matter ned uttrykket på lakkert treverk.

KONTAKT

PÅMELDING NYHETSBREV

Få 15% rabatt på første bestilling

Navn(Påkrevd)

Du får en e-post med rabattkode ved påmelding

© All rights reserved På Stell AS, Norway VAT 964624046 NO

Få 15% rabatt på første ordre

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.