HVORDAN FJERNE RØDVINSFLEKKER

Rødvin er kanskje den typen flekk de fleste er redd for. Slapp av og senk skuldrene! Sitronsåpe fjerner disse flekkene både effektivt, skånsomt og miljøvennlig.

Lar du være å ta et glass rødvin i sofaen, fordi den er lys og kanskje har kostet en del? Er du av det klumsete slaget, og lett skvulper over litt rødvin på teppet? Det har skjedd de fleste, og det florerer med kjerringråd, alt fra kilovis med salt til oppvaskmiddel og natrium. Når det googles kommer også mange råd som for enkelte plagg kan virke, men som mange stoffer blir ødelagt av eller ikke er godt hverken for miljøet eller lommeboken, samtidig som det er en møysommelig prosess.

Så hvordan fjerner du rødvinsflekken enklest? 

Ingen grunn til panikk, det er faktisk ikke så vanskelig å få vekk flekkene! Selv flekker i en lys sofa, eller på klær. Til og med flekker som har ligget en stund og satt seg godt fast i stoffet.

Med Sitronsåpe og Sitronrens i hus er du sikret et flekkfritt resultat og du kan nyte et glass med rødvin med lave skuldre. i tillegg er disse suverene flekkfjernerne helt naturlige slik at du kan ta vare på tingene dine samtidig som du også tar vare på miljøet.

NB! Når du fjerner rødvinsflekker med Sitronsåpe eller Sitronrens blir flekken først grønn før den blir borte – det er helt som det skal være! 

SLIK FJERNER DU RØDVINSFLEKKER FRA FAVORITTPLAGGENE DINE:

 1. Legg plagget i varmt vann, for ull – bruk lunkent vann
2. Gni med Sitronsåpe til flekken er borte
3. Er det en gammel flekk eller en ekstra vanskelig flekk – la plagget ligge et par timer så såpen får virke. 
4. Skyll plagget om flekken er borte og plagget ellers er rent
5. Om ikke flekken er helt borte – legg plagget i maskinen uten å skylle vekk såpen og vask på vanlig måte i maskin med Sitronvask.

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronsåpe

SLIK FJERNER DU RØDVINSFLEKKER FRA SOFA ELLER TEPPE:

1. Tørk opp det du kan av fuktighet med kjøkkenpapir.
2. Spray på flekken med Sitronrens
2. Gni skummet inn i flekken.
3. Gni med en våt klut med en gang etter påføring. Sørg for at alle såperester går av. Gni gjerne i området utenfor flekken også for å unngå skjolder.
4. Gjenta prosessen om nødvendig.

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronrens