Enkel og effektiv fjerning av flekker fra bensin, diesel og olje

Oppdag kraften til Sitronsåpen: effektiv fjerning av fett, olje, bensin, diesel og parafin. Med sin enestående evne til å løse opp flekker, er denne allsidige såpen også ideell for å eliminere lukt og vaske hendene.


Hva er utfordringene med olje, bensin og diesel?

Flekker av bensin og diesel på klær kan være utfordrende å fjerne fordi de er oljebaserte og kan trenge dypt inn i stoffet. Dette gjør at flekkene kan være vanskelige å løsne og fjerne, spesielt hvis de har fått lov til å tørke inn eller har blitt gnidd inn i stoffet.

I tillegg har bensin og diesel en sterk lukt som kan være ubehagelig og som kan sitte igjen i klærne, selv etter at flekkene er borte. Men med Sitronsåpen vil du kunne bli kvitt både flekken og lukten! 

Det er viktig å merke seg at enkelte tekstiler kan bli skadet av bensin og diesel, spesielt hvis de har blitt utsatt for stoffene over en lengre periode. Dette kan føre til misfarging eller ødeleggelse av stoffet.

Se oppskriftene under for hvordan du best fjerner bensin, diesel og olje av klær og interiør. Både det som kan skrubbes og vaskes i maskin, og det som du ikke så lett kan vaske i maskin.Flekkfjerning

Det du trenger for å ha en flekkfri hverdag med lave skuldre

Les mer

Klesvask

Naturlig og effektiv klesvask som tar vare på klærne dine

Les mer

Rengjøring

Rengjør hjemmet uten frykt for skadelige kjemikalier

Les mer