Olje- og fettflekker: Hvordan fjerne dem raskt og enkelt

Flekker av ingredienser som inneholder fett og olje er flekker som ofte setter seg godt i de plaggene du skulle være så uheldig å søle på. Men det er enklere å fjerne disse flekkene enn du skulle tro.

Olje- og fettholdige matvarer og retter kan være vanskelig å håndtere, da de ofte søler og etterlater flekker. Enten det er sprut fra pannen mens du steker, eller marinade som setter seg fast på klærne mens du griller. Disse flekkene kan være vanskelige å fjerne og kan skje med selv den beste kokken eller gjesten!

Men ikke fortvil, det er en enkel løsning for å fjerne flekkene fra selv de mest delikate stoffene og interiør. Sitronsåpe er effektiv til å løse opp fett og er derfor ideell til å fjerne disse flekkene. Med sitronsåpe kan du enkelt bli kvitt flekkene og bevare klær og interiør så det holder seg pent og varer lenger.

Under ser du tips til hvor enkelt og effektivt flekkene kan fjernes, enten det er på klær eller andre tekstiler som møbler eller teppe. Og det helt naturlig og uten kjemikalier.

SLIK FÅR DU VEKK FETT FRA PLAGG SOM KAN VASKES I MASKIN:

1. Legg plagget i varmt vann, for ull – bruk lunkent vann.
2. Gni med Sitronsåpe til flekken er borte.
3. Er det en gammel flekk eller en ekstra vanskelig flekk – la plagget ligge et par timer så såpen får virke, eller over natten om nødvendig dersom plagget tåler det.
4. Skyll plagget om flekken er borte og plagget ellers er rent.
5. Om ikke flekken er helt borte – legg plagget i maskinen uten å skylle vekk såpen og vask på vanlig måte i maskin med Sitronvask.

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronsåpe

SLIK FÅR DU VEKK FETT FRA PLAGG ELLER INTERIØR SOM IKKE KAN VASKES I MASKIN:

1. Spray på flekken med Sitronrens. Det er ikke så mye skum som skal til.
2. Gni skummet inn på flekken 
3. Tørk av alle såperester med en våt klut med en gang etter påføring eller skyll dersom det er mulig. 
4. Gjenta om nødvendig

Tips! Har du fått fettflekker på spisebordet i tre? Vask over bordet med Sitronvask og gni ekstra på flekkene med Universal Svamp og Sitronsåpe. 

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronrens

KONTAKT

PÅMELDING NYHETSBREV

Få 15% rabatt på første bestilling

* obligatorisk

Du får en e-post med rabattkode ved påmelding

© All rights reserved På Stell AS, Norway VAT 964624046 NO