vaskmedmeg
Raluca Moldovan

Mine Favoritter

Innboksen min er stadig vekk full av spørsmål om flekkfjerning på tekstiler, og det de fleste har til felles er at de synes flekker kan være veldig komplisert og vanskelig. 

Jeg har fått lov å sette sammen en pakke med det jeg mener er “must haves” til alle hus. Med disse produktene går jeg til krig mot alle typer flekker, på alle typer tekstiler, og jeg vinner. Hver eneste gang. 

@vaskmedmeg - Favoritter

477,00 kr Inkl. mva

Sitronsåpe 60g

Jeg bruker denne mest som forvask, på alle plagg eller tekstiler som kan vaskes i vaskemaskinen. Utrolig effektiv mot alle typer flekker fra blod, urin og andre kroppsvæsker til kaffe, melk, te, rødvin, frukt og til og med blåbærflekker på de hvite t-shirtsene til en klumsete datter. Gress, jord og andre gleder på barnehage og skoleklær er ingen utfordring for Sitronsåpen. Bare gni såpen med litt vann på flekken, og vask så i vaskemaskinen. Voila!

Sitronrens

Jeg elsker denne rensen! Den er faktisk en konsentrert versjon av Sitronsåpen, og den er utrolig effektiv. Mens Sitronsåpen brukes på tekstiler du kan legge i vaskemaskinen, kan Lemon Foam brukes direkte på flekken, uten noe særlig virketid. Alt du trenger å gjøre er å gni litt på flekken, og tørke vekk skummet. Kan det bli noe enklere? Nei. Denne bruker jeg på alt som ikke kan vaskes i vaskemaskinen- fra sofaputer, stoltrekk, store tepper ol.

Ullvask

Den heter ullvask, men brukes til så mye mer! Sensitive plagg i finull, merinoull, bamboo, silke, sitteunderlag, dun og dyner eller saueskinn er bare et par eksempler. Ullvask er ekstremt drøy i bruk, du behøver bare en spiseskje i en maskinvask. Og bare en liten teskje om det er håndvask vi snakker om. Ullvask er ekstra viktig nå som vintergarderoben vaskes og pakkes ned for sesongen. 

Ikke overbevist enda? Det blir bedre! Disse produkter inneholder 0% kjemikalier, de er 100% naturlige, biologisk nedbrytbare, miljøsertifiserte, med andre ord har de alt jeg ser etter i et produkt: lett tilgjengelig, enkelt å bruke, effektiv og miljøvennlig.