Snus

Har du, eller kjenner du noen som har vært så uheldig og sovnet med snus? Det etterlater stygge og luktende flekker på sengetøy og på selve puten.

Rødvin

Rødvin er kanskje den typen flekk de fleste er redd for. Det er ikke lenger noe å være redd for! På Stell Sitronsåpe fjerner disse flekkene både effektivt, skånsomt og miljøvennlig.

Maling

Vi har testet flere typer maling og med forskjellig tørketid. Vi fant at jo tørrere malingen var, desto lengre tid bør plagget ligge i såpevannet.

Tomat

Tomat kan gi skikkelig vanskelige flekker, spesielt om du har sølt tomatsuppe eller en form for tomatsaus. Sitronsåpen fjerner også disse flekkene lettere enn du kanskje tror.

Bensin, diesel og olje

På Stell Sitronsåpe løser opp flekker av fett og olje og fjerner derfor også bensin, diesel, parafin og alle typer av olje. Sitronsåpen er suveren til å fjerne lukt og du kan vaske hendene med den også!

Solkrem og lotion

Har du fått solkrem eller sololje på klærne dine? Det kan etterlate ekle brungule flekker som kan være vanskelige å få vekk. Har du På Stell Sitronsåpe er det enkelt å fjerne disse flekkene.

Bær og syltetøy

På Stell Sitronsåpe fjerner alle flekker av bær og syltetøy – også blåbærflekkene! Sitronsåpen tar jobben og holder klær og interiør flekkfritt! Selv om du skulle få flekker på klær av ull får du dem vekk med På Stell Sitronsåpe.

Babygulp og oppkast

Babygulp gir vanskelige flekker på alt av babytøy og kan være vanskelig å få vekk. Det samme gjelder om du har fått oppkast på klær, møbler og tepper. På Stell Sitronsåpe er suveren på flekkene og samtidig både skånsom og miljøvennlig.

Avføring og urin

Kaster du babyens ullbody fordi den er misfarget av avføring eller urin? Det behøver du ikke – På Stell Sitronsåpe fjerner disse flekkene på alle slags tekstiler.

Honning, sirup og karamell

Flekker av varer som inneholder mye sukker og samtidig er fargesterke kan være vanskelig å fjerne, men På Stell Sitronsåpe løser opp sukkeret og fjerner misfargingen fra honning, sirup, karamell og andre sukkervarer som godterier og fondant.

Frukt og juice

Frukt kan lage vanskelige flekker, særlig fargesterke frukter og i form av grøt, smoothie eller kompott. Hvem har vel ikke strevd med flekkene på babyens ullbody? Det er ikke uten grunn at På Stell Sitronsåpe er elsket av småbarnsforeldre! Fjern flekkene enkelt og miljøvennlig.

Deodorant og svette

Flekker av deodorant er vanligvis enkle å vaske bort, men flekker etter deodorant kombinert med svette er derimot en utfordring.

Sminke

Har du fått flekker og misfarging etter sminke på klærne dine? På Stell Sitronsåpe fjerner enkelt flekker av foundation, mascara, leppestift og annen sminke.

Fett og smør

Flekker av fett oppstår veldig lett, og setter seg fort. På Stell Sitronsåpe har den effekten at den lett løser opp fett og egner seg derfor utmerket til å fjerne disse flekkene.

Grønnsaker, urter og krydder

De mest vanlige flekkene av grønnsaker er nok fra barnemat, mos eller supper som består av gulrot eller tomat som begge inneholder de sterke fargestoffene karotenoider, men også kanel og andre krydder kan gi flekker.

Lim

Har du fått lim på klær eller interiør? Legg et par lag med tørkepapir over limet, stryk over med strykejern til du får trukket limet opp i tørkepapiret. Flekken som blir igjen fjerner du med På Stell Sitronsåpe.

Fiskeslo

Fiskeslo er nesten umulig å unngå å få på seg når du sløyer fisken. I tillegg setter det seg lukt som kan være vanskelig å få vekk. Har du deriomt På Stell Sitronsåpe, fjerner du både flekkene og lukten enkelt.

Is

Flekker av is kan være så mangt, enten det er iskrem laget av fløte, fruktsorbeter eller saftis. Felles for alle disse flekkene er at de er enkle å fjerne med På Stell Sitronsåpe.

Blod

Har du fått flekker av blod på klær eller interiør?

Hund og katt

Har du husdyr som har vært uheldig og skvettet på stolen eller kastet opp på teppet? Det kan være vanskelig å få vekk slike flekker og lukt fra klær og interiør.

Spør oss om råd
close slider