– På Stell er laget av naturlige oljer og effektive ingredienser fra sitron. Det er denne unike sammensetningen som gjør at produktene både rengjør og pleier – helt rent, helt naturlig

Helt rent

Alle våre produkter er svært effektive og lette å bruke. På Stell er laget av naturlige oljer og effektive ingredienser fra sitron. Det er denne unike sammensetningen som gjør at produktene både rengjør og pleier. I tillegg til at På Stell fjerner skitt og vanskelige flekker fra de fleste materialer hindrer oljene i produktene uttørking av tremøbler og gjør både hendene dine og klærne dine naturlig myke for å nevne noe. Våre såper etterlater også en fin polert overflate på glatte materialer som for eksempel kjøkkenvasken eller badekar i porselen. Alle våre produkter er høykonsentrert og drøye i bruk.

Helt naturlig

Vår visjon er å gi deg produkter som rengjør så lett og effektivt som mulig uten bruk av skadelige kjemikalier. På Stell er produkter som ikke inneholder kjemikalier eller stoffer som naturen kan ta skade av, ei heller menneskene som bruker dem, uten at dette går på bekostningen av virkningen og vaskeeffekten. I tillegg er dette produkter som i sin helhet kan erstatte en mengde andre enkeltprodukter du finner i butikken – noe som også er bra for lommeboken. Å minimere antall produkter gir igjen lavere produksjon av emballasje, transport og andre prosesser som kan skade miljøet ytterligere.

På Stell består av effektive fornybare råstoffer, er økologisk og biologisk nedbrytbar. Sitronsåpen er i tillegg vegansk. Vi tilstreber hele tiden å benytte så miljøvennlig emballasje som mulig. På Stell Sitronsåpe pakkes i HD polyetylen som bevarer produktet og er et resirkulerbart materiale som kan brukes mange ganger. På Stell Ullvask leveres i 70% resirkulerbar PET.

Alle våre produkter er miljøsertifisert av NCP og vi er medlem av Grønt Punkt.
Produktene produseres i EU.

Økologisk

På Stell inneholder milde og naturlige ingredienser, sertifisert økologisk av NCP.

Resirkulerbar

Vi tilstreber hele tiden å benytte så miljøvennlig emballasje som mulig og er medlem av Grønt Punkt Norge.

Biologisk nedbrytbar

På Stell - produktene brytes ned ved bruk av naturlige stoffer.

Ikke testet på dyr

Ingen av våre produkter er testet på dyr i henhold til NCP's strenge krav.

Naturlige oljer

På Stell er laget av naturlige oljer fra sitron, raps, solsikke og kokos.

Vegansk

I tillegg til å være økologisk er våre produkter også veganske.

Eco ControlNature care product Grønt Punkt Resirkulering plast

 

KONTAKT

Spør oss om råd
close slider