Bakgrunn

Kjenner du Troll sitronsåpe? Vi har solgt denne originale såpen under varemerket Troll Collection i flere år. Denne unike flekkfjernersåpen er elsket av mange og etterspurt over hele landet. Hittil har den vært solgt kun gjennom barnebutikker sammen med Troll Collection barneklær. Vi synes den skal være langt mer tilgjengelig. Vi har derfor etablert På Stell og tatt med oss Troll sitronsåpe og ullshampoo i det nye varemerket. Vårt mål er at du skal finne produktene i butikker nær deg i tillegg til i På Stell nettbutikk.

Helt rent

Alle våre produkter er svært effektive og lette å bruke. På Stell er laget av naturlige oljer og effektive ingredienser fra sitron. Det er denne unike sammensetningen som gjør at produktene både rengjør og pleier. I tillegg til at På Stell fjerner skitt og vanskelige flekker fra de fleste materialer hindrer oljene i produktene uttørking av tremøbler og gjør både hendene dine og klærne dine naturlig myke for å nevne noe. Våre såper etterlater også en fin polert overflate på glatte materialer som for eksempel kjøkkenvasken eller badekar i porselen. Alle våre produkter er høykonsentrert og drøye i bruk.

Helt naturlig

Vår visjon er å gi deg produkter som rengjør så lett og effektivt som mulig uten bruk av skadelige kjemikalier. På Stell er produkter som ikke inneholder kjemikalier eller stoffer som naturen kan ta skade av, ei heller menneskene som bruker dem, uten at dette går på bekostningen av virkningen og vaskeeffekten. I tillegg er dette produkter som i sin helhet kan erstatte en mengde andre enkeltprodukter du finner i butikken – noe som også er bra for lommeboken. Å minimere antall produkter gir igjen lavere produksjon av emballasje, transport og andre prosesser som kan skade miljøet ytterligere.

På Stell består av effektive fornybare råstoffer, er økologisk og biologisk nedbrytbar. Sitronsåpen er i tillegg vegansk. Vi tilstreber hele tiden å benytte så miljøvennlig emballasje som mulig. På Stell Sitronsåpe pakkes i HD polyetylen som bevarer produktet og er et resirkulerbart materiale som kan brukes mange ganger. På Stell Ullvask leveres i 70% resirkulerbar PET.

Våre produkter produseres i EU.

 – På Stell er laget av naturlige oljer og effektive ingredienser fra sitron. Det er denne unike sammensetningen som gjør at produktene både rengjør og pleier – helt rent, helt naturlig

 

BLOGG KONTAKT

Spør oss om råd
close slider