Blogg

Følg På Stell blogg og få gode tips for hvordan du best fjerner flekker fra forskjellige typer materialer.

Vi fjerner malingsflekker

Selv maling går vekk med På Stell sitronsåpe! Jernia tok kontakt og lurte på om sitronsåpen også fjerner maling. Vi tok utfordringen og testet grundig!

Ut på tur i høst!

Høsten er her med alle sine flotte farger og turopplevelser. Hva er vel bedre enn en herlig dag i marka eller på fjellet kledd i skikkelige turklær og gode tursko. Da tåler vi både søle, jord og flekker fra turens bålrast - spesielt når flekkene er lette å fjerne med På Stell Sitronsåpe!

Vi fjerner blåbærflekkene!

Det er sommer og skogen bugner av blåbær. Ut på tur med blåbærspann og blå barnemunner! Spis så mye du orker og ta med resten hjem til blåbærpannekaker og en pai kanskje?

Fjern sminke fra klærne dine

Har du irriterende flekker og misfarging etter sminke på klærne dine? På Stell Sitronsåpe fjerner enkelt flekker av foundation, mascara, leppestift og annen sminke.

Bli kvitt julens flekker

På Stell Sitronsåpe fjerner julens flekker Fettflekker, rødvinsflekker, flekker etter stearin eller sjokolade fjerner du raskt og enkelt med På Stell Sitronsåpe – den originale flekkfjernersåpen!

HOI by Cottage Wool anbefaler På Stell for vask av fine ullkvaliteter

Cottage Wool er en sosial entreprenørbedrift som produserer og selger håndlagde kvalitets produkter – 100% økologisk lammeull, slik som skjerf, sjal og pledd. Produktene er håndlaget av tekstilarbeidere med lang tradisjon for sitt yrke. Disse varene produseres i en liten landsby nord i Punjab i India på grensen til Kashmir.

Ullsesongen nærmer seg

Sommeren er på hell og ullsesongen nærmer seg. Det begynner å bli kaldt om morgenen og ullen må snart frem fra skuffer og skap.

Vask av hagemøbler og puter

Vask hagemøblene og putene dine etter sommeren - På Stell Sitronsåpe fjerner flekkene og er et effektivt vaskemiddel for både møbler og puter.

Flekker og streker av kulepenn

Har du vært uheldig å få streker eller flekker av kulepenn på klærne dine? På Stell Sitronsåpe fjerner de umulige blekkflekkene av kulepenn!

Kattegulp på teppet

Har du katt og fått kattegulp på teppet? Ta det helt med ro – På Stell Sitronsåpe fjerner lett gulpeflekker fra både katt og hund.

Flekker på bunaden?

Har du flekker på bunaden, dressen eller penkjolen? Hurra for På Stell Sitronsåpe som fjerner flekkene så lett som en lek, skånsomt og 100% økologisk!

Sprut av tomatsaus – P3 Morgen

Jeg hørte på P3 Morgen 26. april med stor interesse da Ronny Brede Aase fortalte om hvordan han hadde laget tomatsaus til lasagne med stavmixer og sølt tomatsaus utover Kygo-t-skjorten.

Fjerne flekker på ull

På Stell Sitronsåpe fjerner flekkene på ullplaggene dine enten det er babyklær av ull, ullundertøy, favorittgenseren, ullsokker eller ullkåpen din.

Rødvinsflekker og fettflekker etter julebordet?

Det er julebordsesong og sannsynligheten for å få rødvinsflekker og fettflekker på julestasen er stor. Mange opplever å få irriterende flekker på dressen eller kjolen som er vanskelige å få bort. Rødvinsflekker og fettflekker er blant de vanligste flekkene, men flekker etter øl, hvitvin og tyttebær kan også være vanskelig å få bort.

På Stell – Bakgrunn og ideologi

Kjenner du Troll sitronsåpe? Vi har solgt denne originale såpen under varemerket Troll Collection i flere år. Denne unike flekkfjernersåpen er elsket av mange og etterspurt over hele landet.
Spør oss om råd
close slider