Finn din flekk

Snus

Har du, eller kjenner du noen som har vært så uheldig og sovnet med snus? Det etterlater stygge og luktende flekker på sengetøy og på selve puten.

Rødvin

Rødvin er kanskje den typen flekk de fleste er redd for. Det er ikke lenger noe å være redd for! På Stell Sitronsåpe fjerner disse flekkene både effektivt, skånsomt og miljøvennlig.

Maling

Vi har testet flere typer maling og med forskjellig tørketid. Vi fant at jo tørrere malingen var, desto lengre tid bør plagget ligge i såpevannet.

Tomat

Tomat kan gi skikkelig vanskelige flekker, spesielt om du har sølt tomatsuppe eller en form for tomatsaus. Sitronsåpen fjerner også disse flekkene lettere enn du kanskje tror.

Bensin, diesel og olje

På Stell Sitronsåpe løser opp flekker av fett og olje og fjerner derfor også bensin, diesel, parafin og alle typer av olje. Sitronsåpen er suveren til å fjerne lukt og du kan vaske hendene med den også!

Solkrem og lotion

Har du fått solkrem eller sololje på klærne dine? Det kan etterlate ekle brungule flekker som kan være vanskelige å få vekk. Har du På Stell Sitronsåpe er det enkelt å fjerne disse flekkene.

Bær og syltetøy

På Stell Sitronsåpe fjerner alle flekker av bær og syltetøy - også blåbærflekkene! Sitronsåpen tar jobben og holder klær og interiør flekkfritt! Selv om du skulle få flekker på klær av ull får du dem vekk med På Stell Sitronsåpe.

Babygulp og oppkast

Babygulp gir vanskelige flekker på alt av babytøy og kan være vanskelig å få vekk. Det samme gjelder om du har fått oppkast på klær, møbler og tepper. På Stell Sitronsåpe er suveren på flekkene og samtidig både skånsom og miljøvennlig.

Avføring og urin

Kaster du babyens ullbody fordi den er misfarget av avføring eller urin? Det behøver du ikke - På Stell Sitronsåpe fjerner disse flekkene på alle slags tekstiler.

Honning, sirup og karamell

Flekker av varer som inneholder mye sukker og samtidig er fargesterke kan være vanskelig å fjerne, men På Stell Sitronsåpe løser opp sukkeret og fjerner misfargingen fra honning, sirup, karamell og andre sukkervarer som godterier og fondant.

Frukt og juice

Frukt kan lage vanskelige flekker, særlig fargesterke frukter og i form av grøt, smoothie eller kompott. Hvem har vel ikke strevd med flekkene på babyens ullbody? Det er ikke uten grunn at På Stell Sitronsåpe er elsket av småbarnsforeldre! Fjern flekkene enkelt og miljøvennlig.

Deodorant og svette

Flekker av deodorant er vanligvis enkle å vaske bort, men flekker etter deodorant kombinert med svette er derimot en utfordring.

Sminke

Har du fått flekker og misfarging etter sminke på klærne dine? På Stell Sitronsåpe fjerner enkelt flekker av foundation, mascara, leppestift og annen sminke.

Fett og smør

Flekker av fett oppstår veldig lett, og setter seg fort. På Stell Sitronsåpe har den effekten at den lett løser opp fett og egner seg derfor utmerket til å fjerne disse flekkene.

Grønnsaker, urter og krydder

De mest vanlige flekkene av grønnsaker er nok fra barnemat, mos eller supper som består av gulrot eller tomat som begge inneholder de sterke fargestoffene karotenoider, men også kanel og andre krydder kan gi flekker.

Lim

Har du fått lim på klær eller interiør? Legg et par lag med tørkepapir over limet, stryk over med strykejern til du får trukket limet opp i tørkepapiret. Flekken som blir igjen fjerner du med På Stell Sitronsåpe.

Fiskeslo

Fiskeslo er nesten umulig å unngå å få på seg når du sløyer fisken. I tillegg setter det seg lukt som kan være vanskelig å få vekk. Har du deriomt På Stell Sitronsåpe, fjerner du både flekkene og lukten enkelt.

Is

Flekker av is kan være så mangt, enten det er iskrem laget av fløte, fruktsorbeter eller saftis. Felles for alle disse flekkene er at de er enkle å fjerne med På Stell Sitronsåpe.

Blod

Har du fått flekker av blod på klær eller interiør?

Hund og katt

Har du husdyr som har vært uheldig og skvettet på stolen eller kastet opp på teppet? Det kan være vanskelig å få vekk slike flekker og lukt fra klær og interiør.

Egg og melk

Flekker av egg, melk, yoghurt og ost er enkle å fjerne med På Stell Sitronsåpe enten det er klær av bomull, lin, ull eller interiør.

Mugg og jordslag

Mugg og jordslag kan være svært vanskelig å fjerne og kan i tillegg gi en ekkel lukt av kjeller og råtten jord. På Stell Sitronsåpe har vært brukt til å fjerne disse flekkene på flere typer materialer med hell.

Stearin

Har du blåst ut stearinlyset for hardt? Eller har det rent utover? Her får du oppskriftene til hvordan du får det vekk.

Soyasaus

Sauser som soyasaus, balsamico og teriyaki setter fort stygge flekker. På Stell Sitronsåpe tar disse flekkene og er effektiv og skånsom for alle typer tekstiler - også på ull.

Kvae

Har du fått kvae eller harpiks på klærne dine fjerner du det etter oppskriften vår her. Har du fått kvae på soveposen eller skinnfellen din kan du trykke på ikonene nedenfor så finner du hvordan du fjerner flekkene på beste måte.

Vond lukt

Vond lukt kan være en utfordring å få vekk. Lukt kan sette seg i klær og møbler og kan komme fra f.eks. mugg, kattetiss, fiskeslo og mye annet. På Stell Sitronsåpe fjerner vond lukt enten du har fått det i klærne dine, på teppet eller på hendene.

Fisk og skalldyr

Fisk og skalldyr setter fort flekker på klær, bord og duker som i tillegg lukter dersom det ikke fjernes raskt. Med På Stell Sitronsåpe får du vekk både flekker og lukt effektivt og miljøvennlig.

Sot og aske

Har du tent i peisen eller er du familiens grillsjef? Sot og aske setter stygge flekker men er lette å fjerne med På Stell Sitronsåpe.

Sjokolade

Har du sølt kakao nedover genseren eller har barna klint sjokolade utover buksen eller duken? På Stell Sitronsåpe fjerner flekkene lett og miljøvennlig enten det er nye eller gamle flekker.

Søle, jord og leire

Har du fått søle på turklærne, sprut av jord og søle etter sykkelturen eller er barna dekket av skitt etter glad lek i barnehagen? Uansett hva slags søle det er - olje/asfaltblandet eller salt fra vinterveier - På Stell Sitronsåpe fjerner flekkene!

Kulepenn og farge

Har du vært uheldig å få streker eller flekker av kulepenn på klærne dine? På Stell Sitronsåpe fjerner de umulige flekkene av kulepenn, tusj eller fettfarger.

Øl, brus og drinker

Fargestoffer, sukker og sterk lukt fra kullsyreholdige drikker som brus, øl og drinker kan være vanskelig å få vekk - spesielt fra plagg som du ikke kan vaske i maskin og som vanligvis må renses slik som dress, bunad og annet pentøy.

Skismøring

Har du fått klissete skismøring på anorakken eller skibuksen? På Stell Sitronsåpe fjerner skismøring og klister helt uten kjemikalier, uten å ødelegge plaggene.

Sauser, supper og dressinger

Sauser, supper og dressinger gir ofte flekker av fett, egg, melk eller fargestoffer. Enten du har sølt thousand island, tacosaus, lapskaus, curry eller gulrotsuppe fjerner du enkelt flekkene med På Stell Sitronsåpe.

Rust

Rust setter lett flekker og merker på klær og sko. Med På Stell Sitronsåpe er det ikke lenger vanskelig å fjerne dette!
Spør oss om råd
close slider