Vask hagemøblene og putene dine etter sommeren – På Stell Sitronsåpe fjerner flekkene og er et effektivt vaskemiddel for både møbler og puter.

I kjent stil blir det litt ekstra søl på hagemøblene etter sommerens grilling, spising av is, jordbær og annet godt. Spesielt putene kan være vanskelig å få rene igjen. På Stell Sitronsåpe er lett å bruke, fjerner vanskelige flekker og vasker rent uten bruk av kjemikalier. På Stell Sitronsåpe er effektiv også på møbler av tre, plast eller andre materialer.

Jeg har laget en liten video som viser deg hvordan du vasker putene dine med På Stell Sitronsåpe. Møblene kan du vaske på samme måte.

Legg På Stell Sitronsåpe i en bolle og pisk opp godt med skum. Bruk en skuresvamp og gni godt på både puter og møbler. Har du flekker som sitter godt kan du gjerne la såpen få virke en stund til du ser at flekkene blir borte. Tørk vekk såpen av putene med en fuktig klut. Møblene kan du skylle med vann fra for eksempel hageslangen. Legg putene i solen til tørk. Helt rent – helt naturlig!

Lik oss på facebook og del gjerne innlegget på din egen side.
  • På Stell Sitronsåpe

    149,00 kr Inkl. mva
    Kjøp
  • På Stell Ullvask

    129,00 kr Inkl. mva
    Kjøp