Cottage Wool er en sosial entreprenørbedrift som produserer og selger håndlagde kvalitets produkter – 100% økologisk lammeull, slik som skjerf, sjal og pledd. Produktene er håndlaget av tekstilarbeidere med lang tradisjon for sitt yrke. Disse varene produseres i en liten landsby nord i Punjab i India på grensen til Kashmir.

 

 

 

Cottage Wool anbefaler På Stell fordi På Stell er økologisk, mildt og skånsomt for fine ullkvaliteter og bevarer den naturlige mykheten til ull vask etter vask. HOI by Cottage Wools produkter er etisk og økologisk produsert, og derfor er de også nøye med at samarbeidspartnere har de samme verdiene.

 

 

HOI by Cottage Wool har testet både sitronsåpen og ullvasken på flekker og vanlig vask, og anbefaler På St

ell på det varmeste. HOI by Cottage Wool’s fine og myke ullprodukter bør behandles med mild og

skånsom ullvask og flekkfjerne

r uten tilsetningsstoffer slik som På Stell ullvask og På Stell sitronsåpe.

 

 

 

 

Vi har i fellesskap laget en video som viser deg hvordan du behandler fine ullkvaliteter:

Lik oss på facebook og del gjerne innlegget på din egen side.
  • På Stell Sitronsåpe

    149,00 kr Inkl. mva
    Kjøp
  • På Stell Ullvask

    129,00 kr Inkl. mva
    Kjøp