Har du vært uheldig å få streker eller flekker av kulepenn på klærne dine?

På Stell Sitronsåpe fjerner de umulige blekkflekkene av kulepenn!

Kjenner du deg igjen? Det er så fort gjort når du er travelt opptatt og holder pennen i hånden.. – vips så er streken der! Det har vært umulig å få bort strekene eller flekkene og jeg trodde heller ikke dette ville gå med På Stell Sitronsåpe før jeg hadde gått i samme fellen selv for n´te gang og fått to fine streker på buksebenet og tenkte at dette må testes. Med På Stell Sitronsåpe var det overraskende enkelt og fort gjort! Se selv i videoen nedenfor.

Jeg la buksen i varmt vann og gned på strekene med På Stell Sitronsåpe før jeg vasket den på vanlig finvask. Begge strekene var borte da jeg tok buksen ut av maskinen.

Tips! Har du gamle flekker anbefaler jeg at du lar plagget ligge et par timer med flekkfjernersåpen før du legger buksen i vaskemaskinen.

Har du fjernet andre flekker som vi ikke har testet ut? Send oss en melding – vi vil gjerne høre fra deg.

Lik oss på facebook og del gjerne innlegget på din egen side.
  • På Stell Sitronsåpe

    149,00 kr Inkl. mva
    Kjøp
  • På Stell Ullvask

    129,00 kr Inkl. mva
    Kjøp