Det allergifremkallende stoffet MI, som er forkortelsen for det kjemiske navnet methylisothiazolinone, finnes i en mengde produkter de fleste av oss bruker hver dag. Dette er bare et av tilsetningsstoffer som brukes i mange produkter.

Selv om mengden kan være liten i enkelte av produktene kan likevel summen av alle produkter vi bruker gi plager for mange mennesker. Vasker du ullplaggene dine med På Stell Ullvask og fjerner du flekker med På Stell Sitronsåpe er du trygg for at du ikke utsetter deg selv eller dine barn for unødvendig påvirkning.

Unngå allergifremkallende hverdagsprodukter – velg På Stell original såpe

På Stell lages av naturlige oljer og er fri for alle tilsetningsstoffer. Klikk her for å lese hele artikkelen til NRK:

Stor ingredienslistesjekk: Det allergifremkallende stoffet MI finnes i en mengde produkter de fleste av oss bruker hver dag, viser NRKs gjennomgang.

Lik oss på facebook og del gjerne innlegget på din egen side.
  • På Stell Sitronsåpe

    149,00 kr Inkl. mva
    Kjøp
  • På Stell Ullvask

    129,00 kr Inkl. mva
    Kjøp