Kjenner du Troll sitronsåpe? Vi har solgt denne originale såpen under varemerket Troll Collection i flere år. Denne unike flekkfjernersåpen er elsket av mange og etterspurt over hele landet.

Hittil har den vært solgt kun gjennom barnebutikker sammen med Troll Collection barneklær. Vi synes den skal være langt mer tilgjengelig. Vi har derfor etablert På Stell og tatt med oss Troll sitronsåpe og ullshampoo i det nye varemerket. Vårt mål er at du skal finne produktene i butikker nær deg i tillegg til i På Stell nettbutikk. Har du tips om egnede forhandlere der du bor hører vi gjerne fra deg. Send oss ditt forslag her eller skriv en melding nederst på denne siden.

Helt rent, helt naturlig uten tilsetningsstoffer eller palmeolje

På Stell er bra for miljøet og bra for deg. Vi omgir oss med produkter som inneholder skadelige stoffer, litt i hvert produkt kanskje men summen kan bli mer enn vi har godt av. Spesielt gjelder dette for barna som skal vokse opp. Vi ønsker å gi deg effektive produkter uten skadelige stoffer og mener vi har klart dette med På Stell Sitronsåpe og På Stell ullvask. Begge produktene er høykonsentrerte, drøye i bruk og svært effektive.

På Stell består av effektive fornybare råstoffer og er økologisk. Sitronsåpen er i tillegg vegan. De inneholder ingen tilsetningsstoffer, palmeolje, fosfater, enzymer, blekemidler, fargestoffer, petroleumsderivater, aggresive syrer, klor, amoniakk eller syntetisk parfyme og produktene er biologisk nedbrytbare.

Vi tilstreber hele tiden å benytte så miljøvennlig emballasje som mulig. På Stell Sitronsåpe pakkes i HD polyetylen som bevarer produktet og er et resirkulerbart materiale som kan brukes mange ganger. På Stell Ullvask leveres i 70% resirkulerbar PET.

På Stell produseres i EU.