Enkel og effektiv fjerning av flekker fra bensin, diesel og olje

Oppdag kraften til Sitronsåpen: effektiv fjerning av fett, olje, bensin, diesel og parafin. Med sin enestående evne til å løse opp flekker, er denne allsidige såpen også ideell for å eliminere lukt og vaske hendene.

Flekker av bensin og diesel på klær kan være utfordrende å fjerne fordi de er oljebaserte og kan trenge dypt inn i stoffet. Dette gjør at flekkene kan være vanskelige å løsne og fjerne, spesielt hvis de har fått lov til å tørke inn eller har blitt gnidd inn i stoffet.

I tillegg har bensin og diesel en sterk lukt som kan være ubehagelig og som kan sitte igjen i klærne, selv etter at flekkene er borte. Men med Sitronsåpen vil du kunne bli kvitt både flekken og lukten! 

Det er viktig å merke seg at enkelte tekstiler kan bli skadet av bensin og diesel, spesielt hvis de har blitt utsatt for stoffene over en lengre periode. Dette kan føre til misfarging eller ødeleggelse av stoffet.

Se oppskriftene under for hvordan du best fjerner bensin diesle og olje av klær og interiør. Både det som kan skrubbes og vaskes i maskin, og det som du ikke så lett kan vaske i maskin:

SLIK FÅR DU VEKK FLEKKENE FRA PLAGG SOM KAN VASKES I MASKIN:

1. Legg plagget i varmt vann.
2. Gni med Sitronsåpe til flekken er borte.
3. Er det en gammel flekk eller en ekstra vanskelig flekk – la plagget ligge et par timer så såpen får virke, eller over natten om nødvendig.
4. For å bli kvitt all lukt – legg plagget i maskinen uten å skylle vekk såpen og vask på vanlig måte i maskin med Sitronvask.

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronsåpe

SLIK FÅR DU VEKK FLEKKENE FRA TING SOM IKKE KAN VASKES I MASKIN:

1. Spray på flekken med Sitronrens. Det er ikke så mye skum som skal til.
2. Gni skummet inn på flekken .
3. Tørk av alle såperester med en våt klut med en gang etter påføring eller skyll dersom det er mulig. 
4. Gjenta om nødvendig.

Slik fjerner du flekker - På Stell Sitronrens

KONTAKT

PÅMELDING NYHETSBREV

Få 15% rabatt på første bestilling

Navn(Påkrevd)

Du får en e-post med rabattkode ved påmelding

© All rights reserved På Stell AS, Norway VAT 964624046 NO

Få 15% rabatt på første ordre

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Navn(Påkrevd)